Over ons

Duurzaam voor Nederland is opgericht met de gedachte dat duurzame oplossingen, op een gemakkelijke manier, winstgevend moeten zijn. Door de innovaties van de afgelopen jaren en de verbetering van rendement is rendement uit verduurzaming al jaren een feit.

  • Een zonnedak (met zonnepanelen) heeft een rendement van gemiddeld 12%. Op uw spaarrekening is uw rente waarschijnlijk nog geen 1%.
  • De terugverdientijd van een zonnedak is voor particulieren meestal tussen de 7 en 9 jaar en bij zakelijke installaties ligt deze terugverdientijd (ROI) tussen de 5 en 8 jaar.
  • Nadat uw terugverdientijd is afgelopen heeft u een eigen energiecentrale op uw dak waarvan u nog minimaal 15 jaar gratis stroom krijgt.
  • De besparing van ledverlichting bij particulieren is gering, maar ledverlichting in een zakelijke omgeving realiseert een enorme besparing in verbruik.

Dit zijn enkele voorbeelden van besparingen die door Duurzaam voor Nederland gerealiseerd worden.

Roel Lok

Roel Lok is al meer dan 8 jaar actief in de solarbranche. Roel heeft in die jaren zowel zeer veel ervaring opgedaan met het installeren en monteren van kleine tot middelgrote zonnestroominstallaties als het ontwikkelen en realiseren van grootschalige dak- en grondgebonden zonnestroomprojecten.

Krijno Verbruggen

Krijno Verbruggen is een ondernemer met een achtergrond in ICT en heeft een grote voorliefde voor duurzame oplossingen privé en zakelijk. Samen met Jeroen is hij oprichter van Consumind en Businessmind. Consumind helpt meer dan 750.000 gezinnen in Nederland te besparen in energie, telecom, bank- en verzekeringsproducten.

Jeroen Vissers

Jeroen Vissers, ondernemer in hart en nieren, is samen met Krijno eigenaar van Consumind en Businessmind. Businessmind helpt ondernemers te besparen op hun vaste lasten. Jeroen heeft zijn jaren 30 woning maximaal geïsoleerd en behaalt hiermee een hoog rendement door deze duurzame oplossingen.

 

Roel, Krijno en Jeroen hebben met Duurzaam voor Nederland de handen ineengeslagen omdat er veel vraag was naar besparingen en rendement in duurzame oplossingen. Krijno en Jeroen kregen naar hun gevoel niet de passende oplossingen uit de markt en hebben met de jarenlange ervaring van Roel de maximaal mogelijke besparing en enorm veel marktkennis gevonden.